Westland Waste bygger nytt lagerbygg

Helgesen Tekniske Bygg AS er godt i gang med byggingen av Wergeland Eigedom AS sitt nye lagerbygg spesial-tilpasset Westland Waste sin aktivitet i industriområdet. 

-Vi gleder oss til at bygget skal stå ferdig slik at vi kan starte jobben og bringe avfall inn til dette nye topp moderne anlegget, sier daglig leder i Wergeland-Halsvik, Erik Brohjem. 

Bygget du ser reise seg hos Wergeland Eigedom, like ved fergekaia i Sløvåg, er første byggetrinn på en ny mottakshall for avfallstypen 7025 og 7022. Byggeløyve for nytt lagerbygg med tilhørende vaskestasjon og utvendige tanker ble gitt 12. februar 2024.

-Dette mottaksanlegget skal motta og om-emballere denne avfallsfraksjonen fra sokkelen. Deretter sendes det til godkjente nedstrømsløsninger for slikt avfall, forklarer Brohjem.

Westland Waste jobber aktiv i markedet for å kunne tilby de beste gjenvinnings og sirkulære løsninger for denne typen avfall og har sikret oss kontrakter med flere aktører. Der det er mulig, jobber de med lokale og norske behandlingsløsninger på avfallet de håndterer.

Westland Waste AS har fått tillatelse fra statsforvalteren på mottak av farlig og ordinært avfall.

Forrige
Forrige

Arbeid på industriområdet i forbindelse med oppføring av midlertidig met-mast

Neste
Neste

Ryddearbeid på industriområdet